Personvern

Personvernerklæring for Nordic Hosting AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Nordic Hosting AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Navn, adresse, stilling, telefonnummer og e-postadresse.
Vårt fakturasystem inneholder i tillegg kjøpshistorikk.

Vi benytter Google Analytics til å analysere adferdsmønster på vår nettside, men denne informasjonen behandles helt anonymt og kan ikke knyttes til deg som kunde.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med kjøp eller avtaleinngåelse.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). benytter informasjonskapsler for følgende formål:
* Analyse av hvordan hjemmesidene benyttes av de besøkende
* Skreddersøm av innhold basert på hvordan brukerne bruker nettstedet
* Oppdatering av handlekurv i forbindelse med bruk av vår nettbutikk

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere:
* Registrarsystemer (whois) som f.eks Norid – i forbindelse med domeneregistrering og -administrasjon

Utover dette vil vi ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt kunderegister så lenge du er kunde hos oss, og inntil 3 år etter at du har vært kunde.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: post@nordichosting.com
Telefon: +47 40 00 00 28
Postadresse: Sverdrupsgate 23, 4007 Stavanger, Norge

 

© 2001 - 2018 Metromedia - Nordic Hosting AS. Alle rettigheter reservert