ServiceAvtale Wordpress

I dag har alle bedrifter et forhold til IT. Riktige veivalg innen IT er nærmest et krav for at bedriften fortsatt skal være konkurransedyktig. Her er vi din støttespiller. De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og ønsker ikke å sitte med ansvaret for trygg drift av bedriftens nettverk, og heller ikke investere i ansettelse av en kostbar IT-medarbeider. I tillegg til å tilby rådgivning og support basert på lang erfaring i bransjen, kan vi bidra til å sikre, vedlikeholde og videreutvikle dine websider.

Følgende tjenester er inkludert i vår serviceavtale:

 • Webredaktør
  Timebank med 5 timer tilgjengelig for webredaktør, pr 12 måneder fra signert avtale. Som webredaktør sørger vi for at den informasjonen du ønsker å få publisert på nettstedet er korrekt skrevet med tanke på leservennlighet, i tillegg til søkemotor-optimalisert. Minste forbruk av timebanken er 15 minutter pr oppdrag. Ytterligere timer kan selvfølgelig bestilles ved behov.
 • Sikkerhet
  I våre sikkerhetsrutiner går vi over alle filer på ditt nettsted og setter rettigheter på filer som er kjent for å bli utsatt for angrep fra hackere. Ved å gå inn fra servernivå vil vi kunne sikre filene slik at de ikke blir tilgjengelig for uvedkommende og tette sikkerhetshull. Skulle nettstedet bli angrepet så vil vi gripe inn og gjøre grep for å stanse angrepet og rette på filer som har blitt utsatt. Det vil også bli installert tilleggsmoduler på CMS løsningen der vi finner det nødvendig for sikring.
 • Oppgradering
  Joomla! og WordPress er åpne kildekoder og det kommer regelmessig oppdateringer av kildekoden. Vi tar oss av oppgraderingen og sørger for at det til enhver tid er installert nyeste versjon av valgt CMS. Skulle det komme oppgradering av hovedfilene (Hoved oppgradering) som krever portering til ny løsning og at design må tilpasses så vil vi ta kontakt og informere om eventuelle kostnader dette innebærer.
 • Backup
  Vi tar backup av nettstedet hver natt og beholder denne i 14 dager. Dette gjelder alle filer tilknyttet ditt nettsted, samt alle eposter som ligger på serveren i det øyeblikk backup blir tatt. Kunder med serviceavtale kan kreve gjenoppretting fra backup kostnadsfritt – uansett årsak, og har i tillegg ekstra backup av nettsiden hver 4. time minst et døgn tilbake i  tid.

Forklaring på forkortelser:
SLA -> Service Level Agreement -> ServiceAvtale på norsk.
CMS -> Content Managment System -> Publiseringsløsning på norsk. (WordPress og Joomla! er CMS’er).

© 2001 - 2024 Metromedia - Nordic Hosting AS. Alle rettigheter reservert